Erdoğan zhvillon bisedë telefonike me Papa Françeskun

Presidenti Erdoğan zhvilloi bisedë telefonike me Papa Françeskun. Në bisedë është diskutuar për sulmet e Izraelit ndaj Palestinës

Presidenti Erdoğan zhvilloi bisedë telefonike me Papa Françeskun. Në bisedë është diskutuar për sulmet e Izraelit ndaj Palestinës.

Erdoğan: Në Palestinë është duke ndodhur brutalitet. Synimi i sulmeve Izraelite nuk janë vetëm palestinezët por të gjithë muslimanët, të krishterët dhe njerëzimi.

Erdoğan: I gjithë njerëzimi duhet të bashkohet kundër Izraelit pushtues i cili nuk heziton së sulmuari vendet e shenjta.

Erdoğan: Jemi duke zhvilluar diplomaci intensive ndërkombëtare përfshirë OKB-në, por Këshilli i Sigurimit nuk po shfaq vetëdijen për përgjegjësi.

Kategoritë
BotaLajme