EULEX monitoron vizitën e Veselit në Mitrovicë

Kadri Veseli ka arritur në Kosovë, tri ditë pas vdekjes së babait të tij, Fazliut.

Ai aktualisht po qëndron në të pamen për babain e tij në shtëpinë e tij në Mitrovicë.

Aty shihen forca të mëdha speciale të EULEX-it të cilat po monitorojnë këtë vizitë të Veselit.

Ndërkaq, se Veselit i është lejuar vizita në familjen e tij pas vdekjes së babait, e kanë konfirmuar dhe nga Gjykata Speciale.

Kategoritë
LajmeVendi