Faruk Tahiri: Lëviza jonë drejt Lidhjes; qëndrimi ynë në Lidhje

Lëvizja jonë drejt Lidhjes; qëndrimi ynë në Lidhje, është  dëshmi për identifikimin e identitetit tonë, dëshmi për përvetsimin e përkatësisë sonë, dhe dëshmi në  vazhdimin e përpjekjesë sonë.

Me Kryeministrin  Kurti, Kryetarin Haskuka dhe kandidatët e tjerë për asamble kaomunale nga Lëvizja do të jetësojmë amanetin e lidhjes.

#TanimëshumëpërPrizrenin

#FarukTahiri11

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi