Fermerët heroik ukrainas fillojnë mbjelljet me jelek anti-plumb: Do ushqejmë vendin

Përkundër luftës që po zhvillohet në Ukrainë, fermerët e këtij shteti nuk janë zmbrapsur në kohën që kërkohet mbjellja.

Pranvera është koha më e mirë e mbjelljes për fermerët. Të veshur me jelekë anti-plumb dhe nën frikën se mund të humbin jetën, ata marrin rrezikun për të prodhuar në mënyrë që të prodhojnë ushqim për vendin.

Kategoritë
BotaLajme