Fluksi madh në Antalia, mbushen të gjitha kapacitetet e hoteleve qytetarët pushimet i kaluan në automjetet e tyre

Meqenëse numri i turistëve që vijnë në Turqi nga jashtë ishte mjaft i lartë këtë vit, hotelet në rajonet e pushimeve u mbushën me një kapacitet të caktuar.

Me efektin e turizmit të huaj, Antalia u përmbyt nga pushuesit vendas me ardhjen e Kurban Bajramit.Ndërsa objektet e akomodimit arritën 100% të shfrytëzimit gjatë pushimeve 9-ditore, qytetarët që erdhën nga i gjithë vendi dhe planifikuan të bënin një pushim në Plazhin Incekum në rrethin e Alanya krijuan pamje interesante kur nuk mund të gjenin një vend në hotele.

Derisa qytetarët kaluan natën në automjetet e tyre dhe në çadrat që vendosën në plazh, disa flinin në tapetët që kishin vendosur pranë automjeteve të tyre./Gazeta e Re

Kategoritë
BotaLajme