Forcat turke të sigurisë kryejnë operacione ajrore në veri të Irakut

Forcat turke të sigurisë me anë të një operacioni ajror të kryer në zonën Kandil në veri të Irakut neutralizuan 4 objektiva terroriste.

Forcat turke të sigurisë me anë të një operacioni ajror të kryer në zonën Kandil në veri të Irakut neutralizuan 4 objektiva terroriste.

Në një deklaratë të lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet se operacionet “Kthetra-Vetëtima” dhe “Kthetra-Rrufeja” që vazhdojnë në rajonet Metina dhe Avashin-Basyan në veri të Irakut, po zhvillohen ashtu siç është planifikuar.

Në deklaratë gjithashtu u tha se në rajonin Kandil në veri të Irakut me anë të operacioneve ajrore janë neutralizuar edhe 4 objektiva terroriste.

Kategoritë
BotaLajme