Formohet Komisioni Hetimor i opozitës për krizën energjetike

Është votuar me 93 vota për themelimi i Komisionit Hetimor Parlamentar për energjinë i propozuar nga grupet opozitare.

Konjufca ka ngritur mocionin për formimin e Komisionit Hetimor Parlamentar për energjinë siç është kërkuar nga opozita, po ashtu edhe nga pushteti.

“Pas një konsultimi me kryesinë dhe kryetarët e grupit u arrit një formë kompromisi. Që të procedojmë me një mocion të cilin do ta ngris unë si kryetar. Po e vëmë në dy pika mocionin, e para për ta vendosur në votim themelimin e Komisionit Hetimor të iniciuar nga PDK-ja. E dyta të jetë themelimi i komisionit hetimor i propozuar nga LVV-ja”, ka thënë ai.

Anëtarët e këtij komisioni do të jenë:

Driton Selmanaj- kryetar

Eliza Hoxha- zv.kryetare

Ferat Shala- zv.kryetar

Kategoritë
LajmeVendi