Gjatë ecjes ra në një hapësirë dhe u plagos, pas 10 ditësh u zbulua identieti i gruas e cila nuk mbante në mend asgjë

Zbulohet Identiteti i gruas, e cila ishte e  plagosur në një pikë të vështirë për t’u arritur në ishullin Krk në Kroaci, dhe nuk  mbante mend se kush ishte

Sipas lajmeve në shtypin rajonal, është përcaktuar se gruaja  është Daniela Adamcova, e cila dikur projektoi bizhuteri për shumë yje të famshëm.

Identiteti i gruas sllovake 57-vjeçare, e cila krijoi stoli për emra të famshëm si Brigitte Bardot, Barbra Streisand dhe Diana Ross, mund të identifikohej vetëm dhjetë ditë pasi ajo u gjet.

Kur ajo u gjet në ishullin Krk më 12 shtator, policia kroate mori mbështetje nga ekspertë ndërkombëtarë për të identifikuar gruan, e cila nuk e mbante mend emrin e saj dhe si arriti atje ku ishte, e cila nuk kishte kartë identiteti

Historia misterioze e gruas, e cila thuhej se thërriste “Ju lutem ndihmoni” në anglisht kur u gjet, u raportua nga shumë transmetues ndërkombëtarë si Daily Mail, Bild dhe CNN.

Kategoritë
LajmeVendi