Gjermani: Në vend së të porositnin 1 makinë gabimisht porositën 27 makina

Një situatë e pazakontë ka ndodhur në Gjermani, kur një njeri dhe djali i tij blenë 27 makina elektrike nga prodhuesi i njohur Tesla në vend të një.

Ata kërkonin të zëvendësonin familjen e vjetër Ford Kuga me një makinë më moderne. Meqenëse qeveria gjermane kohët e fundit dyfishoi subvencionet për blerjen e një automjeti elektrik, ata shkruan në faqen e internetit të Tesla për të rezervuar një kopje të sedanit Model 3, shkruan Car Guide.

Pasi plotësuan informacionin e tyre të pagesës dhe klikuan për të paraqitur porosinë e tyre, ata u njoftuan se transaksioni kishte dështuar. Në realitet, pati një problem me uebfaqen. Por në vend që të prisnin që të rregullohej, dueti baba-bir u përpoq një herë të dytë, pastaj një të tretë, të katërt e kështu me radhë, deri në përpjekjen e 27-të e cila rezultoi e suksesshme.

Siç doli, Tesla mori të gjitha 27 porositë dhe arriti në 1.4 milion euro, ose pak më shumë se 2.1 milion dollarë me kurset e tanishme të këmbimit.

Për fat të mirë, ata të dy kontaktuan menjëherë mbështetjen e klientit të Tesla dhe arritën të tërhiqnin të gjitha porositë e rastit.

Ata thanë se çështja e tyre mund të jetë një mësim për këdo që përpiqet të blejë makina ose produkte të tjera në këtë mënyrë, që nëse kanë probleme, duhet të kontaktojnë së pari me kompaninë/Gazeta e Re/

Kategoritë
Të ndryshme