Gruaja nuk mund të vendoste për pamjen nga dritarja , burri ndërtoi shtëpinë që rrotullohet 360 shkallë

Vojin Kusic, i cili jeton në qytetin Srbac (Srbats) në Bosnjë dhe Hercegovinë, ndërtoi një “shtëpi rrotulluese”, në pamundësi për t’i bërë ballë pavendosmërisë së gruas së saj.
Duke folur për televizionin “Nova”, Kusic tregoi historinë e shpikjes së tij të jashtëzakonshme:,transmeton Gazeta e Re

“Filluam të ndërtonim shtëpinë. Gruaja ime tha: Le të jetë dhoma jonë e gjumit pranë rrugës dhe le të më zgjojë rrezet e diellit çdo mëngjes. Salla e ndenjes ishte në anën tjetër. Pas një kohe, ai u lodh nga kjo marrëveshje. ‘Ndihem sikur jam në një kafaz. Dua të shoh kush vjen në kopshtin tim. Dua të jem pranë rrugës. ”Tha ai. Mendimet e gruas sime ndryshojnë shumë shpejt. Ajo dëshiron që dhoma të jetë në këtë anë një ditë dhe në anën tjetër ditën tjetër. ”

Duke shpjeguar se ata tani mund të kthehen në shtëpitë e tyre, Kusic tha, “Tani ata mund të bëjnë çfarë të duan”

Kusic projektoi dhe ndërtoi këtë shtëpi të jashtëzakonshme, e cila nuk duket ndryshe nga shtëpitë e tjera nga jashtë./Gazetaere

Kategoritë
LajmeTë ndryshme