Grusht në emision, ish-zv.ministri rrihet me anëtarin e Partisë për Ndryshimin (Video)

Anëtari i Partisë së Ndryshimit Sergiu Tofilat në Moldavi qëlloi ish-zv-ministrin e Brendshëm Ghenadie Cosovan pas debatit në një studio televizive.

Si nisi debati

Ghenadie Cosovan: Pse nuk flisni se si tubacionet e gazit u privatizuan nga ata që ju i quani heronj dhe patriotë të mëdhenj.

Sergiu Tofilat: Por, zoti Cosovan, ju nuk keni turp sepse i keni shërbyer regjimit të Plahotniuc, në vitin 2017 keni mbajtur tubime për të mbështetur sistemin e përzier, në qershor 2019 keni shkuar në një tubim para selisë së PAS, për të parandaluar koalicionin kundër Plahotniuc, veçanërisht për ta mbajtur atë në pushtet. Ju jeni bashkëpunëtor në uzurpimin e pushtetit shtetëror “.

Ghenadie Cosovan:  Ju kurrë nuk do të ma mbyllni gojën.

Sergiu Tofilat: Keni probleme me dëgjimin

Ghenadie Cosovan: Gjatë kësaj periudhe, unë zbulova skemën e korrupsionit të deputetëve, kur të gjithë heshtnin …

Kategoritë
BotaLajme