Haradinaj: Bujqit do të subvencionohen për rendimentet, makineritë dhe derivatet

Kandidati për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj ka vazhduar edhe sot me shpalosjen e planit të tij.

Gjatë vizitës në fshatin Prugovc, Haradinaj ka theksuar se gjatë qeverisjes së tij, dorë e parë do të jetë zhvillimi i bujqësisë.

Ai gjithashtu ka theksuar gjatë qeverisjes së ardhshme do të jenë në shërbim të zhvillimit të bujqësisë në kryeqytet.

Bujqit do të subvencionohen për rendimentet, makineritë dhe derivatet.

Kategoritë
LajmeVendi