Haskuka nuk e përdorë makinën zyrtare në fushata

Edhe pse ligjërisht i lejohet përdorimi i makinës zyrtare 24 orë, kryetari Mytaher Haskuka nuk e përdorë atë jashtë orarit të punës. Gjatë fushatës zgjedhore ai vozitet me makinë private dhe i kursen paratë e qytetarëve.

Duke marrë parasysh se shumica e kryetarëve të komunave e përdorin makinën zyrtare për fushatë zgjedhore ( sidomos të komunave ku nuk qeverisë VV), ky shembull i mirë i kryetarit Haskuka duhet të bëhet referencë për kryetarët e komunave tjera.

 

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi