Horror në Serbi: Gjendet vendi i mafiozve ku kanë bluar eshtrat e viktimave (Foto/Video)

Në mulli të mishit të gjetur në shtëpinë e fshatit Veljko Belivuk, mbetjet e ADN-së së disa viktimave u përcaktuan nga ekspertiza dhe analiza e ADN-së.

Ministri i Brendshëm, Aleksandar Vulin, deklaroi sot se pas ekspertizës, anëtarët e Ministrisë së Brendshme dhe Prokurorisë për Krimin e Organizuar konfirmuan përfundimisht se disa mostra të ADN-së së disa viktimave u zbuluan në mulli të mishit të gjetur në shtëpinë e te klani Belivuk dhe Marko Miljković në lagjen Ritopek të Beogradit.

“Asnjë krim i klanit Belivuk-Miljković nuk do të mbetet i pazgjidhur. Pasi gjetëm një dhomë të fshehtë në shtëpinë e tmerreve në Ritopek, në të cilën, përveç armëve dhe eksplozivëve, ishte edhe një mulli industriale i mishit, anëtarë të Ministrisë së Brendshme Punët dhe Prokuroria për Krimin e Organizuar konfirmuan patjetër që kishte disa ADN të viktimave të ndryshme të kësaj klani në atë makinë ”, theksoi Ministri Vulin.

Sipas tij, ky “grup vrasës” torturoi njerëzit, i vrau ata dhe në fund, në mënyrën më të tmerrshme, bluan eshtrat e tyre për t’i shkatërruar dhe shpërndarë më tej.

Kategoritë
LajmeRajoni