Hoxha: PDK-ja ç’do vit do të ndaj 15 milionë euro për të rinjtë që kanë ide biznesi

Kandidati për deputet i Partisë Demokratike të Kosovës, Sejdi Hoxha ka thënë se kjo parti ka planifikuar ndarjen e një shume prej 15 milionë euro për të rinj që kanë ide biznesi në formë vetëpunësimi.

Ai ka thënë se të rinjtë janë e ardhmja e vendit.

“PDK përmes platformës se rimëkëmbjes ekonomike ka planifikuar që për çdo vit ta krijoj një linjë buxhetore me shumën prej 15 milionë euro në buxhetin e shtetit për t’i mbështetur financiarisht nëpërmjet granteve (para pa kthim) të rinjtë dhe të rejat që kanë ide biznesi në formë të vetëpunësimit”, ka shkruar Hoxha.

Kategoritë
LajmeVendi