I madh në fushë dhe jashtë saj, Ronaldo dhe Georgina dhurojnë para për trajtimin e një 7 vjeçari me kancer

Cristiano Ronaldo dhe partnerja Georgina Rodriguez kanë dhuruar për të ndihmuar në financimin e trajtimit të kancerit të një fëmije.

I riu portugez Tomas, 7 vjeç, u diagnostikua me neuroblastomë të rrallë të kancerit në shtator 2019.

Pasi pësuan një rikthim në tetor të vitit të kaluar, prindërit e Tomas apeluan të përpiqen dhe të marrin fonde për operacionet e fëmijës së tyre trima.

Dhe duket se Cristiano dhe Georgina janë aty për ti ndihmuar.

Një mesazh, i ndarë nga motra e Georginës, Ivana, duket se konfirmon përfshirjen e çiftit.

Falënderon ‘njerëz të ndryshëm të njerëzimit të madh’ për bujarinë e tyre në kohën e nevojës.

Dhe vazhdon të shtojë: “Faleminderit Georgina dhe Cristiano për ndihmën, solidaritetin dhe zemrën tënde të madhe.

“Faleminderit pafund për të na ndihmuar në mënyrë që Tomas të ketë qasje në trajtim.”

Shtatë vjeçari trim tani është regjistruar në Spitalin D’Hebron në Barcelona për analiza dhe konsulta onkologjike.

Kategoritë
Sport