Intersim i madh për aktivitetin “Inspired Event” të realizuar nga organizata Maker Space Prizren

Në kuadër të projektit “Inspired Event” të realizuar nga organizata jo-qeveritare Maker Space dhe të mbështetur nga GIZ Kosovo, dje u realizua aktiviteti i parë në të cilën e ftuar ishte themeluesja dhe udhëheqësja e kompanisë B IDEAS, Blerina Mati

Mati prezantoi kompaninë e saj duke treguar rrugëtimin nëpërmjet të cilës ka kaluar për të arritur tek fillimi i punës se saj si ndërmarrëse.

Në këtë aktivitet të realizuar në qytetin e Prizrenit kishte interesim të madh kryesit nga të rinjët e këtij qyteti./Gazetaere

Kategoritë
LajmeTë ndryshme