“Je si ikonë mode”, studentja e komplimenton, Rama: Mandatin e tretë do bëhem kosovar

Gjatë një bashkëbisedimi me studentët në Kosovës, nuk kanë munguar komplimentet për kryeministrin Edi Rama. Një studente shprehu simpatinë për mënyrën se si paraqitej Rama në publik duke i thënë se ngjan me një ikonë mode.

Kryeministri Edi Rama me batutë i tha se e ka nga halli që duket sa më mirë.

“Sa herë dilni ju në televizor. Mendoj se je një ikonë e modës se pyetje nuk kam” tha një studente.

“Kur t’i ka dhënë Zoti dhe natyra të gjitha nuk ka nevojë për të sajuar. Por sajohesh kur nuk t’i ka dhënë të gjitha dhe mundohesh të rregullohesh. Kjo vjen nga halli, s’ka lidhje me modën. Por faleminderit.” Iu përgjigj Rama.

Ndërkohë kryeministri është pyetur edhe lidhur me kabinetin qeveritar kë kësaj here ndryshe nga mandati i dytë nuk ka përfshirë asnjë shqiptarë të Kosovës. Rama tha se këtë mandat mund të bëhet shtetas kosovar vetë.

“ Mandatin e tretë do bëhem kosovar vetë. Mos e merrni me të qeshur. Por nuk do vij për të bërë fushatë dhe për të marrë vota dhe as nuk do vijë të votoj këtu.” tha Rama.

Kategoritë
LajmeVendi