Jerusalemi mbulohet nga bora për herë të parë brenda gjashtë vjetësh

Jerusalemi është mbuluar nga bora për herë të parë në gjashtë vitet e fundit.

Kryeqyteti i Izraelit është shfaqur në sajtet e famshme si “Western Wall” dhe “The Dome of the Rock” me reshje të borës, shkruan BBC.

Kjo ka tërhequr banorët e këtij qyteti por edhe ata nga qyteti tjetër Tel Aviv që të shijojnë këtë përvojë që nuk e kishin shijuar për gjashtë vite me radhë.

Kategoritë
BotaLajme