“Ka qenë një gabim teknik dhe pa tendencë”, flet prindi i vajzës me shami në shkollën në Gjakovë

Armend Rexha, prindi i një nxënëseje me shami në shkollën “Nexhmedin Nixha” ka thënë se vajza e tij nuk e ka pasur asnjë problem ne këtë shkollë edhe pse mban mbulesë.

Ai tha se vajzën e ka regjistruar në shkollë dhe se deri më tani nuk ka pasur asnjë problem.

“Unë kam shkuar në mbledhje dhe në ato momente nuk kam parë asgjë. Pasi ka përfunduar mbledhja dhe jam nisur për shtëpi e kam parë ne media atë rast. Sot kam qenë aty, kam folur me ta, dhe me vajzën time s’kam pasur asnjë problem. E kam regjistruar në shkollë dhe nuk ka pasur ndalesa”, tha ai në T7.

Më tutje, ai deklaroi se vajza e tij e vijon shkollimin në klasën e dhjetë.

“Aty ka qenë një gabim teknik dhe diçka pa dashje dhe pa tendencë. Si prind nuk e kam pasur asnjë problem dhe ka qenë çdo gjë në rregull deri në këto momente. Vajza është tash në klasën e 10. Prej kur u regjistrua e deri më tani nuk e ka pasur asnjë problem”, tha më tutje ai.

Kategoritë
LajmeVendi