KEDS njofton përsëri për ndërprerje të rrymës

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

02.02.202

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 nga dalja 10 kV j7 Baci Petroll do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (Kodi: 13000003017,018,054) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Blinda (Kodra e Trimave 13), Baki, Baci Petroll dhe “Elkos Group”.

Arsyeja: Ndërrimi i shtëpizës, kthinave modulare 10kV, transformatorit energjetik dhe ormanit 0.4 kV.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Banja me kod: 82082008 nga ora 10:00 deri në 14:00

Vendet: Rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Pejë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Istog Qendra (Kodi: 54000013) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Tereza, Rinia, Skënderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë), si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës me kërkesë të K.K. Istog – te rrethi.

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10KV Smira (Kodi: 61067006 ) prej orës 11:00 deri në ora 14:30.

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smire Kulla dhe Smire Depo.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zym.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

02.02.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 , prej orës 09:00-21;00 do të ndërprehen këto trafostacione:

Mekatyp-KS

TS GERLICA KOM, Adem Hasani

(Kodi:

Kodi:

40000004223)

40000004228)

TS Guri 1

(Kodi:

40000004230)

VIVA R.Bajrami

(Kodi:

40000004231)

VE-TRO-ISOL AG SH.P.K. Bardhyl Ajvazi

VIVA FRESH STORE Xhevdet Rexhepi

(Kodi:

(Kodi:

40000004260)

40000004267)

TS V. Gërvalla II (Shabani)

(Kodi:

40000004219)

Ts Te Xhamia

(Kodi:

40000004264)

TS 28 Nëntori e re

(Kodi:

40000004252)

TS 28 Nëntori (blinda )

(Kodi:

40000004242)

TS privat (Ekskavatorit) magj.F-K

(Kodi:

40000004221)

TS Muhabi Berisha

(Kodi:

40000004222)

TS Lagje e Re IV

Lokal Afrim Hasan Hasani

(Kodi:

(Kodi:

40000004224)

40000004229)

TS 28 Nëntori (MBTS)

(Kodi:

40000004243)

TS Kadri Zeka

(Kodi:

40000004220)

TS Kosovapetrolli

(Kodi:

40000004226)

Bau Market

(Kodi:

40000004275)

TS Dogani

(Kodi:

40000004227)

TS Stabilimenti shpërndarës I

(Kodi:

40000004218)

Vendet: rrugët: 28 Nëntori, 3 Prilli (2 konsumatorë), 7 Marsi, Avdullah Musliu, Abdylselam Ahmeti (një pjesë), Adem Gllavica, Afrim Zhitija, Agim Ramadani, Ali Asllani, Ali Ivaja (një pjesë), Ali Shefik Spahiu (një pjesë), Anastas Athanasi, Anton Çetta (një pjesë), Apollonia (një pjesë), Arsim Zeqiri (një pjesë), Asdreni, Astrit Suli (një pjesë), Azem Bejta, Bajram Curri, Bajram Kelmendi (një pjesë), Besim Qarri (një pjesë), Bjeshkët e Nemuna (një pjesë), Çajupi (një pjesë), Çerqiz Topulli (një pjesë), De Radës (një pjesë), e Korçës (një pjesë), e Pejës (një pjesë), e Tiranës (një pjesë), Edmond Hoxha (një pjesë), Emin Duraku (një pjesë), Enver Hadri (një pjesë), Faik Konica (një pjesë), Fatmir Kërçeli, Fatmir Ratkoceri, Fazli Grajqevci, Fazli Sojeva, Fehmi Lladrovci, Ganimete Tërbeshi, Gazmend Zajmi, Gëzim Sahiti, Hajriz Muhadini, Haki Braha (një pjesë), Hasan Prishtina, Hysni Kajtazi, Idriz Maliqi (një pjesë), Kadri Zeka, Kongresi i Lushnjës (një pjesë), e Korçës (një pjesë), Kuvendi i Ferizajt, e Pejës (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Luan Haradinaj, Lulzim Guta (një pjesë), Magj. Prishtinë-Ferizaj, Marije Kraja (një pjesë), Mesha Selimoviq, Mihail Grameno (një pjesë), Mithat Frashëri (një pjesë), Motrat Qirazi (një pjesë), Mujë Krasniqi (një pjesë), Njazi Azemi (një pjesë), Nora Kelmendi, Nuhi Berisha (një pjesë), Qamil Osmani, Ramadan Isufi (një pjesë), Rexhep Bislimi, Rexhep Mala, Rexhep Demiri (një pjesë), Rugova, Sali Shabani, Sefë Kosharja, Shefki Zariqi, Sinan Sahiti (një pjesë), Stereo Spase (një pjesë), Tajar Hatipi, Talinoc i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla, Zahir Neziri, Xhefer Deva (një pjesë), Tahir Meha (një pjesë), Zejnullah Zejna (një pjesë) dhe Zenun Beqa.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kv Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Degëzimi 10Kv (kodi 40000004282,283) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Lulzim Emini.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

03.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 08:00 deri 15:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit dhe energjizimi i linjës së re.

2.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit nga dalja 10kv Komorani do të ndërprehet:

TS. 10/04Kv Komoran te shkolla (kodi 16023007101 ) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re.

3.

TS 35/10 kV Fushë-Kosova nga dalja 10kV Vragoli do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 BTS blinda (kodi 15018007009 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Vragoli 1 BTS blinda.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 nga dalja 10kv Nr.27 Normalja do të ndërprehet:

TS. 10/04Kv TS Normalja-Gjin Gazulli 1 (kodi 11000010045) prej orës 09:00 deri në ora 09:30

Vendet: TS Normalja-Gjin Gazulli 1.

Arsyeja: Vendosja e bazës së STU (400A) në ormanin e tensionit të ulët.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 09:00 -12:00 dhe nga ora 13:00 -16:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Energjizimi i trafos së re.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kv Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Stabiliment tek Bau Market 10 Kv (kodiet: 40000004223, 230, 231, 260, 219, 264, 252, 221, 222, 224, 243, 220, 218, 282, 283) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Lulzim Emini, Mekatyp-KS, TS Guri 1, VE-TRO-ISOL AG SH.P.K. Bardhyl Ajvazi, TS V. Gërvalla II (Shabani), TS Te Xhamia, TS 28 Nentori e re, TS 28 Nentori (blinda ), Eskavatorit, TS Muhabi Berisha, TS Lagje e Re IV, TS 28 Nentori, TS Dogani dhe TS Stabilimenti shpërndarës I.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

03.02.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 dalje 10kV

prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: KFOR-i Italian në Bellopojë.

Arsyeja: Ngritje e një shtylle metalike tipi “6ZD” në njërën anë të LP 35 kV Isniq (KFOR-i Italian) dhe punimi i kokave kabllovike të jashtme 35 kV dhe energjizimi i kabllove 35 kV.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani IV nga dalja 10kv TS 20 do të ndërprehet:

TS. 10/04Kv Banesa D&A (kodi 60063014453) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Banesa D&A.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 0.4kV sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Kategoritë
LajmeVendi