Këta janë ministrat më të suksesshëm dhe më të dobët të Qeverisë Kurti

Lëvizja FOL dhe PIPS  kanë publikuar raportin për nivelin e përmbushjes së planit të punës së Qeverisë Kurti për periudhën mars-dhjetor 2021.

Sipas raportit,ndër ministrait më të sukseshëm janë Elbert Krasniqi (Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal) dhe Fikrim Damka (Ministria e Zhvillimit Rajonal)  ndërsa më të dobët janë Liburn Aliu ( Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrasturkturës) dhe Hajrulla Çeku (Ministira e Kulturës Rinisë dhe Sportit).

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi