Këto janë moshat e 11 viktimave që vdiqën në 24 orët e fundit nga coronavirusi

11 persona të infektuar me koronavirus kanë vdekur në 24 orët e fundit. 6 prej viktimave janë burra dhe 5 gra.

Ministria e Shëndetësisë ka treguar edhe se të çfarë grumposhash janë viktimat.

Bazuar në infografikën e MSH’së, një prej viktimave i takon grupmoshës 40-49 vjeç, tri viktima të grupmoshës 50-59, një viktimë është të grupmoshës 60-69 vjeç, një viktimë të grupmoshës 70-79 vjeç dhe 5 viktima janë të moshës mbi 80-vjeçare.

Rastet e vdekjes janë të regjistruara në komunën e Istog, Gjilan, Prishtinë, Prizren, Suharekë, Fushë Kosovë, Shtime, Podujevë dhe Malishevë.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi