Këtyre moshave u takojnë 8-viktimat e sotme të Covid-19 në Kosovë

4 burra dhe 4 gra kanë vdekur në 24 orët e fundit si pasojë e Covid-19 në Kosovë.

Viktima më e re gjatë kësaj kohe është një grua e moshës 50-59 vjeçare nga Istogu.

Viktima janë edhe 2 burra dhe 1 grua të moshës 60-69 vjeçare nga Prizreni, Lipjani dhe Prishtina.

4 viktima janë nga Gjakova, Obliqi, Prishtina dhe Peja dhe janë të moshës 70-79 vjeçare.

Kategoritë
LajmeVendi