KFOR bën patrullim të gjatë me helikopter në zonën neutrale

Pas tërheqjes së mjeteve të rënda nga ana e protestuesve serbë, KFOR-i ka bërë sot një patrullim të gjatë me helikopter, konkretisht nga ora 13:28 deri 14:08

KFOR-i bën patrullim të gjatë prej 13;28 deri 14:8, periudha më e gjatë e patrullimit në territorin e Kosovës dhe atë neutral,

Kategoritë
LajmeVendi