Kokaina nga Ekuadori në Shqipëri, kërkohet 20 vjet burgim për dy persona

Prokuroria e Posaçme ka kërkuar 20 vjet e 8 muaj burgim për dy persona të akuzuar për trafikim të 137 kilogramëve kokainë nga Ekuadori në Shqipëri.

18 vjet burgim është kërkuar për Altin Myslihakan, e cila nga gjykimi i shkurtuar shkon në 12 vjet, si dhe 13 vjet për Ardian Bega, e cila shkon në 8 vjet e 8 muaj nga gjykimi i shkurtuar.

Së bashku me Gentian Malindin, për të cilin është veçuar dosja, ata akuzohen se janë personat që morën nga porti i Durrësit drogën, që ishte zëvendësuar në portin e Pireut, Greqi, me oriz./ A2 /

Kategoritë
LajmeRajoni