Krenare Sogojeva-Dërmaku zgjedhet Komisionere e Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Krenare Sogojeva-Dërmaku është zgjedhur Komisionere e Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Këtë e ka bërë të ditur Saranda Bogujevci, nënkryetare e Kuvendit të Kosovës.

Ndërkaq, seanca e Kuvendit ka përfunduar pa debatuar në lidhje me propozimin për gjendjen e ekonomisë në Kosovë, kjo pasi opozita e lëshoi sallën gjatë votimit për Komisionerin e Agjencisë për Informim dhe Privatësi.

Kategoritë
LajmeVendi