Kurti emëron edhe tre zëvendësministra

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministre dhe një zëvendësministër, të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.
Zëvendësministrat e emëruar janë:

Znj. Daulina Osmani, zëvendësministre e Kulturës, Rinisë dhe Sportit,
Znj. Dafina Gexha- Bunjaku, zëvendësministre e Shëndetësisë,Z. Kreshnik Ahmeti, zëvendësministër i Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

Deri më tani, me vendim të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, janë emëruar 18 zëvendësministra.

Kategoritë
LajmeVendi