Kurti merr letër falënderimi nga Presidenti i Partisë së Veprimit Demokratik (SDA) të Sanxhakut

Kryeministri Kurti merr letër falënderimi nga Presidenti i Partisë së Veprimit Demokratik (SDA) të Sanxhakut, Sulejman Ugljanin, shkruan Ekonomia Online.

Po ashtu ai ka thënë se Republika e Kosovës, në krye me Qeverinë, paraqet bazë të fortë dhe legjitime për zhvillimin politik dhe ekonomik të Republikës së Kosovës në procesin e integrimit evropian dhe NATO të të gjitha vendeve të Ballkanit Perëndimor.

“I nderuar kryeministër, ju falënderoj për urimet dhe urimet tuaja me rastin e Kuvendit Zgjedhor të Partisë së Veprimit Demokratik të Sanxhakut, i cili zgjodhi organet e partisë për mandatin e ardhshëm katërvjeçar Koncepti i Vetëvendosjes, Rregulli i Ligji. Integrimi evropian dhe në NATO mbeten temat tona të përbashkëta.
Republika e Kosovës, në krye me Qeverinë, paraqet bazë të fortë dhe legjitime për zhvillimin politik dhe ekonomik të Republikës së Kosovës në procesin e integrimit evropian dhe NATO të të gjitha vendeve të Ballkanit Perëndimor.Në emër të bashkëpunimit tonë të suksesshëm, unë Ju uroj gjithë të mirat”, thuhet në letrën e dërguar.

Kategoritë
LajmeVendi