Lushtaku: Rinia në Drenas beson vetëm në platformën e rimëkëmbjes të PDK-së

Kandidati për deputet, Mërgim Lushtaku, tha se Rinia në Drenas beson vetëm në platformën e rimëkëmbjes të Partisë Demokratike të Kosovës.

“Rinia në Drenas beson vetëm në platformën e rimëkëmbjes të Partisë Demokratike të Kosovës, e cila është konkrete dhe e zbatueshme. Këtë gjë ma dëshmuan sot gjatë bashkëbisedimit me ta”, tha Lushtaku.

Kategoritë
LajmeVendi