Martohet djali i Tatlisesit

Ido Tatlıses, djali Ibrahim Tatlıses, dhe Yasemin Şefkatli, të cilët u fejuan në tetor të vitit të kaluar, e shtynë martesën e tyre për shkak të pandemisë. Sot, Tatdo Tatlıses po bashkon jetën e tij me Yasemin Şefkatli, me të cilin ka qenë për një kohë të gjatë.

Në mëngjes, nusja u përcjell nga shtëpia e saj, e veshur me një mini fustan të bardhë ajo ndau ato momente në llogarinë e saj në mediat sociale.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme