MASh-i merr vendim, me këtë datë përfundon viti shkollor

Ministria e Arsimit ndryshuar  datat e përfundimit të vitit shkollor për këtë vit.

Sipas një vendimi të MASHT-it të nënshkruar sot nga ministrja Arbërie Nagavci, parashkollorët, klasat e para dhe të teta do të përfundojnë mësimin më 2 korrik.

Ndërsa klasat e 9,10,11 e përfundojnë mësimin me 21 qershor.

Vendimi i plotë:

Kategoritë
LajmeVendi