Mbretëresha dhe Princi festuan 73 vjetorin e martesës, shikoni si dukeshin në 1947

Mbretëresha Britanike Elizabeth dhe Princi Philip festuan 73 vjetorin e martesës të Premten, por pa një familje për shkak të një bllokimi të futur në Angli.

Elizabeth, 94, dhe Philip, 99, u martuan në Westminster Abbey në Londër më 20 nëntor 1947, dy vjet pas përfundimit të Luftës së Dytë Botërore. lufte boterore.

“Faleminderit të gjithëve për urimet tuaja të mira për 73 vjetorin e martesës së Mbretëreshës dhe Dukës së Edinburgut,” njoftoi Pallati Buckingham në Twitter.

Me këtë rast, ajo publikoi një foto të një Elizabeth dhe Philip të qeshur duke parë një kartolinë përshëndetëse të bërë nga stërnipërit e mbesat Princi George, Princesha Charlotte dhe Princi Louis, së bashku me letrat nga urimet e tjera.

Fotoja u bë në Kalanë Windsor, shtëpia e Mbretëreshës në perëndim të Londrës, ku çifti po qëndron gjatë mbylljes së futur për shkak të pandemisë covida-19.

Kategoritë
FunTë ndryshme