Mediat në Kosovë sulmojnë me “Fake News” Erdoganin

Në ditët e fundit mediat në Kosovë shpërndajnë lajme të rreme ndaj presidentit Erdogan shembullin konkret mund të shohim në disa portale ku dje është shfaqur një titull “Erdogani e quan tradhti hapjen e ambasadave të Kosovës në Jeruzalem“

Erdogan nuk ka dhënë ndonjë deklaratë për këtë çështje askund.

Koha.net, një ndër gazetat “e respektuara” në Kosovë, ishte ndër faqet e internetit që shpërndanë këtë lajm të rremë.

Portalet që nuk u munduan të vërtetojnë saktësinë e lajmit e shpërndanë këtë lajm.

Sidoqoftë, asnjë informacion në lidhje me titullin nuk jepet në përmbajtjen e lajmeve.

Ato përfshinin vetëm mesazhet e Lidhjes Arabe dhe Organizatës Islamike të Bashkëpunimit./Gazetaere


Kategoritë
BotaLajme