Mehaj: Janë ridestinuar 7.7 milionë euro për blerje ushtarake

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, tha se janë ridestinuar 7.7 milionë euro për blerje ushtarake

“Janë katër objektiva që ne si ministri i kemi kushtuar rëndësi të veçantë. Rritja e llogaridhënies është bërë rishikimi i buxhetit dhe kemi ridestinuar 7.7 milionë euro për blerje ushtarake”.

Kategoritë
LajmeVendi