Mijëra palestinezë shkojnë në Mesxhid al-Aksa

Policia izraelite vazhdon të shënjestrojë popullin Palestinez me sulmet e tyre të ndyra.

U publikua imazhe të mijëra palestinezëve që shkonin drejt Mesxhid al-Aksa pas ndërhyrjes së bërë gjatë kohës së lutjes në mëngjes.

Gjatë lutjes së taravisë në mbrëmjen e 7 majit, policia izraelite ndërhyri në kongregacionin në Mesxhid al-Aksa me bomba dhe plumba plastike

Mijëra palestinezë ndërmorën veprime për të mbrojtur Mesxhid al-Aksën.

Imazhet e palestinezëve që shkojnë në Mesjid al-Aqsa, të cilët vazhdojnë luftën e tyre kundër sulmit të Izraelit, u shpërndanë në mediat sociale me etiketën “Masjid Aksa është nderi ynë”.

Kategoritë
BotaLajme