Milanovic për mundësinë e lutfës në Bosnje: Ata nuk kanë bukë për të ngrënë mund t’i hedhin vetëm gështenja njëri-tjetrit,

Presidenti kroat Zoran Milanovic, në përgjigje të një pyetjeje për mundësinë e luftës në Bosnje dhe Hercegovinë, tha: “Ata nuk kanë bukë për të ngrënë. Por ata mund t’i hedhin gështenja njëri-tjetrit, “tha ai.

Duke thënë se pretendimet se Bosnja dhe Hercegovina është në prag të një konflikti nuk janë të vërteta, Milanovic tha se lideri serb i Bosnjës Milorad Dodik, i cili shquhet me diskurset e tij të ndarjes dhe luftës, ndonjëherë vepron në mënyrë të pakontrolluar, por ai mund të ulet dhe të flasë. me të.

“Do të ketë mosmarrëveshje, por le të shohim se çfarë mund të bëjmë për ta mbajtur Bosnjën dhe Hercegovinën të plotë,” tha Milanovic.

Kategoritë
Lajme