Ministri i Brendshëm ukrainas Monastirskiy: Ukrainasit nuk e humbën ndjenjën e nderit

Ministri i Brendshëm ukrainas Denis Monastirskiy tha se situata në vend po bëhet gjithnjë e më e vështirë, ndërsa shtoi se “Të gjithë ata që mbrojtën vendin e tyre humbën ndjenjën e kohës së ditës dhe natës, por asnjëri prej tyre nuk e humbi ndjenjën e nderit.”

Denis Monastirskiy u tha gazetarëve se luftimet vazhduan në jug dhe lindje të vendit, duke theksuar se ato ishin në ditën e 6-të të sulmit rus.

Duke vënë në dukje se të gjithë, përfshirë njësitë e policisë kombëtare, po luftojnë, Monastirskiy tha se raportet se policia ishte larguar nga pozicionet janë të rreme.

“Mund të them sinqerisht se kushdo që mbrojti vendin e tij humbi ndjenjën e kohës gjatë ditës dhe natës, por asnjëri prej tyre nuk e humbi ndjenjën e nderit,” tha Monastirskiy.

Ministri i Brendshëm shtoi gjithashtu se situata po bëhet gjithnjë e më e vështirë.

Kategoritë
BotaLajme