Muharremaj zotohet se do të krijoj kushte sa më të mira edhe në sektorin e Gjinekologjisë

Kryetari Bali Muharremaj, sot ka vizituar Sektorin e Gjinekologjisë në QKMF në Suharekë, ku është interesuar për kushtet që janë në këtë sektor të shëndetësisë.

“Aparati i ri i Ultrazërit dhe i CTG-së tashmë ekziston në Sektorin e Gjinekologjisë në QKMF në Suharekë.
Kjo po bëhet në kuadër të investimeve kapitale, që qytetarët të kenë kushte sa më të mira. Shëndeti mbi të gjitha.”

Kategoritë
LajmeVendi