Muralet e Mlladiqit e Mihailoviqit në Beograd mbulohen sërish me ngjyrë

Muralet kushtuar ish-komandantit të Ushtrisë së Republika Srpskas, kriminelit Ratko Mlladiq dhe ish-liderit çetnik, Drazha Mihailoviq në cep të dy rrugëve në Beograd janë lyer sërish me ngjyrë të zezë.

Siç ka raportuar portali KontraPress në llogarinë e tij në Twitter, shkruan “Danas”, fytyrat e Mlladiqit dhe Mihailoviqit janë lyer me figura gjeometrike.

Kështu, janë mbuluardhe mesazhet që janë shkruar në mur.

Murali kushtuar Mihailoviqit është mbuluar për herë të parë, ndërsa murali kushtuar Mlladiqit është mbuluar disa herë gjatë muajve të kaluar e më pas është pastruar.

Kategoritë
LajmeRajoni