Ndërpritet shpërndarja e shujtave për nxënësit në Prizren

Shpërndarja e shujtave për nxënësit janë ndër projektet të shumë komunave që po realizohen disa vite me radhë.

Ky projekt i filluar nga ish-kryetari i Prizrenit Mytaher Haskuka në Prizren është vlerësuar shumë nga prindërit dhe drejtorët e shkollave të kësaj komune.

Por gjatë këtyre ditëve thuhet se nuk është bërë shpërndarja e shujtave ku janë ankuar edhe disa prindër në mediumin tonë.

Sipas disa informatave jo-zyrtare thuhet se Komuna e Prizrenit nuk do ta vazhdoj realizimin e këtij projekti./gazetaere

Kategoritë
LajmeVendi