Ndodh edhe kjo: Përkrahësit e Hashim Thaçit shtypin vaktinë e Ramazanit me foton e tij duke u lutur

Tani kur kemi hyrë në muajin e shenjtë të Ramazanit, nuk mungojnë as letra njoftuese për orarët e ushqimeve dhe orarin e kohës për tu falur.

Ato ndryshe siç njihen me emrin “vaktitë” dizajnohen në mënyra të ndryshme.

duket se disa përkrahës të ish-presidentit Thaçi kanë vendosur që respektin e dashurinë për të, ta shfaqin edhe në një mënyrë të veçantë.

Ata kanë vendosur që në vaktinë e tyre të jetë edhe fotografija e Hashim Thaçit teksa lutet tek Zoti.

Kategoritë
LajmeVendi