Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ulzat 1 (kodi 19000040167) prej orës 10:30  deri në ora 15:30

Vendet: Shtëpitë  nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr. Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin NS Ulzat-1 Hajvali.

2.

TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Epërme  (kodi:15018019) prej orës 14:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

3.

Nga  TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TR 1 (J08) dhe TR 2 (J23) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri në 18:00

Vendet: Rrugët: Kodra e Trimave 10, Kodra e Trimave 11, Kodra e Trimave 6 dhe Nexhmi Llumnica, Kodra e trimave, Kolovica e re, Kolovica e vjetër, Kodra e Trimave (te Zjarrfikësit), Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër dhe Hasan Brahimi, Pompat e Ujësjellësit, Kodra e Trimave 3, Kodra e Trimave 4, Kodra e trimave 1/1, Kodra e trimave ½ , Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku-Deshishku Constraction, Kodra e Trimave 5, Xhamia e Llapit II, Qendra e Panaireve, Shaban Shala.

Fshatrat: Bardhosh, Baci Pertoll, Trudë, Milevc, Bërnicë e Epërme, Siqevë, Sharban, Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët,”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi publik për autostradë, Prugovc – Kaqure, Baci Pertoll, Trudë, Milevc, Bërnicë e Epërme, Siqevë, Sharban, Llukar, Makovc dhe Sinidol.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e nënstacionit.

4.

Nga TS 110/10 (20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Mili Hajvali (kodi: 19000040165) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Rr. Dëshmorët e Gollakut dhe rr. Fitorja.

Arsyeja: Punime për përmirësimin e tensionit.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Likovci (Kodi:74000001)  prej orës 10:30 –  15:30

Vendet: fshatrat: Arbëri e Epërme, Arbëri e Poshtme, Likovcë, Makërmal, Morinë, Plluzhinë, Pozhullë, Murg, Obri e Ulët, Obri e Epërme, Rrezallë, Shtuticë, Ticë, Tushil dhe një pjesë e Skenderajt.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Mirusha (Kodi:82082002)  prej orës 10:30 –  15:30

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Ndërrim i transformatorit të mbingarkuar, kontrollimi i vajit.

2.

TS 35/10 kV Gjakova 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gjakova 3 (Kodi:81000116)  prej orës 10:00 –  14:00

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë).

Arsyeja: Kontrollimi dhe pastrimi i trafove.

Prizren

1.

TS 110/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Reshtani  (Kodi:32000017)  prej orës 10:00 –  15:00

Vendet: rrugët: 560 Brigada 123 (një pjesë), 561 Skënderbeu, 562 Milot Kryeziu, 563 Nëna Terezë (një pjesë), 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 573 Kenan Halimi, 574 Zekë Bajraktari (një pjesë), 575 Xhavit Bajraktari (një pjesë), 597 Migjeni, Skënderbeu si dhe pjesë e Reshtanit dhe Therandës.

Arsyeja: Revizion në LP 10kV, ndërrimi/ përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Rexhep Bislimi 2 (Kodi:40000034)  prej orës 10:00 –  16:00

Vendet: rr.Nikë Prelaj, rr.Qamil Ilazi, rr.R122, rr.Ismet Jashari, rr. Remzi Hoxha,rr.Enver Hadri, rr.Sami Frasher, rr.Hysen Terpeza, rr.Halim Spahia, rr. 2 Korriku, rr.Kemail Hetemi,rr.Xhon Sereqi, rr.Dimitri Tuqeviq, rr.Vëllezërit Gërvalla ( një pjesë),  rr.Faton Vehbiu dhe rr.Astrit Bytyqi.

Arsyeja: Manipulime me kabllo 10kV, balancimi I ngarkesës daljeve, LP Rexhep Bislimi 2.

2.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Komogllava (Kodi:40000009)  prej orës 10:00 –  14:00

Vendet: fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumator) dhe Varosh.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë, shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

.

TS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet degëzimi 10 kV Vokshi prej orës 10:00-14:00. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Lloqani ( Kodi:53000007001)

TS 10/0.4 kV Dranoc Qendra( Kodi:53000007003)

TS 10/0.4 kV Sllupë ( Kodi:53000007004)

TS 10/0.4 kV Dranoc Shkolla  ( Kodi:53000007005)

TS 10/0.4 kV Pobergjë 1-Mataj ( Kodi:53000007006)

TS 10/0.4 kV Pobergjë Qendra varrezat ( Kodi:53000007007)

TS 10/0.4 kV Pobergjë Tolaj ( Kodi:53000007008)

TS 10/0.4 kV Polana ( Kodi:53000007009)

TS 10/0.4 kV Voksh ( Kodi:53000007010)

TS 10/0.4 kV Voksh private ( Kodi:53000007011)

TS 10/0.4 kV Pobergje Hadergjonaj – Hajdarmont ( Kodi:53000007042)

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllupë, Pobergjë dhe Voksh.

Arsyeja: Dalja 10 kV Juniku degëzimi i Vokshit, hapja e tri gropave dhe vendosja tri shtyllave druri degëzimi për Pobergjë dhe Voksh.

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Vitia (Kodi:61067005)  prej orës 12:00 –  14:00

Vendet: Rrugët: 11 Marsi (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Adem Jashari, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Flaka e Janarit, Hafiz Ali Korqa (një pjesë), Hasan Prishtina, Hoxhë Jonuzi, Idriz Seferi (një pjesë), Isa Boletini (një pjesë), Mustafë Koka, Nikolla Teslla (një pjesë), Çerçiz Topulli (një pjesë), Sherif Frangu, Shote Galica (një pjesë), Banesa Euro Abi, Banesa Palma, Banesa Sociale, Viti, Çerçiz Topulli, Flaka e Janarit, Gjilanit (një pjesë), Habib Sejdiu, Xhemajli Ademi dhe një pjesë e fshatit Beguncë.

Arsyeja: Mbushja me vaj e tranformatorit 1000kVA në TS-004 dhe kyçja e TS-006 nga TS-005.

10.12.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemi

Prishtinë

1.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehen nga ora 08:00 deri në ora 16:00 këto nënstacione:

NS 10/0.4 kV Sibovc Hekurudha (Kodi:14000010020)

NS 10/0.4 kV Sibovc i Epërm        (Kodi:14000010224)

NS 10/0.4 kV Sibovc Zeka              (Kodi:14000010022)

NS 10/0.4 kV Sibovc Llapi              (Kodi:14000010021)

Vendet: Sibovc.

Arsyeja: Shtrirja e kabllove të tensionit të ulët.

10.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV TS Ilirida 5 (kodi:11000008043) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet: Rr. Naser Hajrizi.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ben Af  (kodi:19100017) prej orës 09:00 deri 18:00

Vendet: Bena-af-i, një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra Tregtare.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

3.

Në NS 110/10kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mikro 3  (kodi:19100016) prej orës 09:00-09:15 dhe 17:45-18:00

Vendet: Lagja Ulpiana – një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

4.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV J08 Soliterat   (kodi:19000036) prej orës 09:00-18:00

Vendet: Soliterat D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtina e Re.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

5.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 37 Stabilimenti shpëndarës    (kodi:11000016) prej orës 09:00-18:00

Vendet: Bregu I Diellit Zona Lindje, rr. Vëlezërit Gërvalla, rr.Ahmet Haxhia, rr. Holger Petersen  dhe Ernest Koliqi.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

6.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do  të ndërprehet stabilimenti prej orës 09:00-18:00. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

NS 10/04 kV Fakulteti i Ndërtimtarisë  (kodi:11000019093)

NS 10/04 kV Bregu i Diellit 1 trafo 4   (kodi:11000019080)

NS 10/04 kV Bregu i Diellit 1 trafo 9  (kodi:11000019085)

NS 10/04 kV Bregu i Diellit 1 trafo 6   (kodi:11000019082)

Vendet: rr.Agim Ramadani ( një pjesë), rr. Muharrem Feja, rr.B ( nje pjese), rr.Mehemt Gradica ( nje pjese), rr.Hyzri Talla ( një pjesë), rr.Enver Maloku ( një pjesë) dhe një pjesë e Bregut të Diellit.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

7.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do  të ndërprehet stabilimenti prej orës 09:00-18:00. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

NS 10/04 kV Florin Krasniqi  (kodi:11000020190)

NS 10/04 kV Ontexi Construction Florin Krasniqi   (kodi:11000020228)

Vendet: Rr.Mehemt Gradica ( një pjesë, rr.Hyzri Talla (një pjesë).

Arsyeja Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

Kategoritë
LajmeVendi