Në Serbi zbulohet garazha ku është prodhuar biskota “Plazma” e falsifikuar! A është shitur në Kosovë?

Anëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Serbi, arrestuan D.C. (41-vjeçar), për shkak të ekzistimit të bazave të dyshimit se ai ka kryer veprën penale të përdorimit të paautorizuar të emrit të biznesit të tjetrit dhe markës tjetër të veçantë të mallrave ose shërbimeve.

Kategoritë
LajmeRajoni