Ngjarje e dhimbshme: Pasi që përcjellën fëmijët e tyre për në ushtri humbën jetën në një aksident trafiku

Familja, e cila  dorëzoi djemtë e tyre në sindikatën në Samsun për të bërë detyrën e tyre ushtarake, pësoi një aksident gjatë kthimit për në Stamboll. Në aksidentin e tmerrshëm, prindërit dhe vëllai i ushtarit vdiqën.

Familja, e cila dorëzoi Mürsel Çelik në njësinë e tij ushtarake, u kthye në Stamboll, ndërsa automjeti i lehtë tregtar nën administrimin e babait Mustafa Çelik u largua nga rruga dhe u zhvendos 50 metra në kanalin e ujit si rezultat i humbjes së kontrollit të drejtimit.

Mustafa Çelik, gruaja e tij Gülbahar Çelik dhe djali i tij Gürsel Çelik u plagosën rëndë në aksident. Të plagosurit u dërguan në Spitalin Shtetëror të Kavakut

Nëna Gülbapar Çelik u dërgua në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit të Samsunit pas ndërhyrjes së saj të parë. Babai dhe djali vdiqën në Spitalin Shtetëror të Kavakut dhe nëna vdiq në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit të Samsunit.

Kategoritë
BotaLajme