Një telefonatë kërcënuese hallakatë policinë dhe spitalet

Policia e Kosovës mori sot njoftim për një kërcënim për sulm dhe ka ndërmarrë të gjitha masat parandaluese në spitalet e vendit.

Lidhur me këtë çështje Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, tha se nuk ka nevojë për shqetësim, thjesht këto masa po merren për të parandaluar përhapjen e COVID-19.

Rastin e konfirmoi zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani.

Por sipas tij, janë ndërmarr masat parandaluese dhe të sigurisë, pas sigurimit të një informate që ndërlidhet me kanosje, përderisa janë ndërmarrë të gjitha masat policore, situata vlerësohet e qetë dhe nuk ka vend për asnjë shqetësim nga ana e qytetarëve.

Kategoritë
LajmeVendi