Njëra nga Kosova e tjetra nga Shqipëria, njihuni me pilotet që po lavdërohen nga ShBA-ja

Valdeta Mehanja dhe Armela Murati, janë dy pilotet që po lavdqrohen nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

“Njihuni me të “parat” të cilat po bëjnë hapa përpara drejt barazisë. Togerja e 2-të Valdeta Mehanja (majtas), pilote helikopteri me Regjimentin e Aviacionit 1-131 nga Garda Kombëtare e Alabamës dhe shqiptare e lindur në Kosovë, bisedoi mbi ngjashmëritë midis tyre me piloten e helikopterit të parë shqiptare femër, Togeren e 2-të Armela Murati, në aerodromin e Farkës në Shqipëri, ndërsa marrin pjesë së bashku në #DefenderEurope 21. DEFENDER-Europe 21 nxit ndërveprimin midis aleatëve të NATO-s dhe vendeve partnere”, thuhet në shkrimin e ambasadës.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet