“Nuk janë ushtri, por bandë kriminale”, rusët e armatosur mbushin çantat në supermaket (VIDEO)

Një video e postuar së fundmi në Twitter tregon më së miri vështirësitë që kanë hasur rusët për ushqim në agresionin e tyre në Ukrainë.

Disa ushtarë janë futur në një supermarket dhe kanë marrë çfarë u ka dalë përpara

Video është marrë nga kamerat e supermarketit, ndërsa personi që e ka postuar shkruan bashkëngjitur: “Rusia nuk ka ushtri, është një bandë kriminale që përdorë armët

Kategoritë
BotaLajme