Nuk ka kufizim të lëvizjes për punonjësit dhe administratën e operatorëve ekonomikë

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, njoftoi të gjithë operatorët ekonomikë se sot, nga ora 10:00, deri në ora 18:00, nuk ka kufizim të lëvizjes për punonjësit dhe administratën e operatorëve ekonomikë.

“Njoftohen të gjithë operatorët ekonomikë të fushë veprimtarisë, të cilëve u është e lejuar qarkullimi në bazë të vendimit të Qeverisë me numër: 1/15 të datën 23.03.2020, si dhe me urdhëresë të Ministrisë së Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike(MEPTINIS), të datës 23.03.2020, rreth klasifikimit të veprimtarive ekonomike, sipas kodeve NACE, që sot me datën 25 mars, e mërkure, nga ora 10:00, deri në 18:00 nuk ka kufizim të lëvizjes për punonjësit dhe administratën e këtyre operatorëve”, thuhet në njoftimin e MPBAP.

Sot gjatë ditës ministria përmes një konference për media do të qartësoj ë dhe ofrojë udhëzimet se si do të rregullohet funksionimi i veprimtarive ekonomike dhe lëvizjes së punonjësve të tyre gjatë masave të aplikuara.

Kategoritë
LajmeVendi