Nuk respektojnë vendimin e qeverisë, afër 40 të arrestuar

Policia e Kosovës ka arrestuar afër katër dhjete persona, janë arrestuar në qytete të ndryshe të Kosovës, për shkak se nuk kanë respektuar kohen e kufizimit nga ora 17 deri në orën 06:00.

Sipas Policisë, për mos respektim të masat gjatë epidemisë, tre persona janë arrestuar në Prishtinë, një në Obiliq, nëntë në Podujevë, një në Prizren, tre në Pejë, katër në Klinë, një në Deçan, gjashtë në Gjakovë, tre në Rahovec, dy në Leposaviq, një në veri të Mitrovicës dhe dy në pikë kalimin kufitar Hani i Elezit.

Kategoritë
LajmeVendi